Aces High är digital!

Aces High kom ut första gången 19961 som ett fotokopierat utskick i A5 format. Den gavs ut i det formatet till och med 2007. 2010 togs den upp igen med ett par nummer som en digital papperstidning, dvs en pdf. 2022 uppstod den igen. Men nu går den in i en helt ny och bättre tid!

Nu har vi tagit steget fullt ut till en modern webb-tidning.

Varför det?
Kanske läsaren frågar sig? För att det är bättre, svarar redaktionen. Fördelarna är många, bland annat att den går att läsa på mobilen, går att uppdatera löpande, det går att lägga in media som filmer och många fler bilder. Den är lättare att administrera eftersom den är byggd på en modern marknadsledande plattform. Den blir enklare att hitta på Internet så den kan nå ut till många fler2. Det finns en sökfunktion så det går att hitta saker. Det går att skicka ut nyhetsbrev. Det finns också otroligt mycket mera plats för artiklar och bilder. Vilket ger möjlighet att publicera mera material, och det har vi gjort! Det går bra att läsa den på mobilen (sa vi redan det?), så du har i princip alltid tillgång till Aces High var du än är. Bara en sån sak!

Varför det?, kanske läsaren frågar sig. För att det är bättre, svarar redaktionen

Vi planerar att publicera artiklar löpande när nytt material inkommer. Och dessutom så har vi redan fyllt webb-tidningen med massor av artiklar om Aircombat. Nya så klart, men vi har också återpublicerat gamla artiklar som förtjänar att finnas kvar. Antingen för att de fortfarande är aktuella på något sätt. Som byggtips till exempel. Eller för att de är rykande inaktuella och ren nostalgi, så vi kan drömma oss tillbaka till svunna tider. Så förhoppningsvis skall det finnas något som passar alla. De som tävlar i Aircombat idag. De som har gjort det. Och alla andra, som borde göra det! Se till att kolla in www.aces-high.se regelbundet så du inte missar något och anmäl dig också gärna till nyhetsbrevet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet så du inte missar något!

Redaktionen hoppas att alla gamla läsare skall trivas med den nya Aces High och att den också skall locka många nya läsare.

/Redaktören

Ps. Har du något material att bidra med kontakta redaktionen på red@aces-high.se. Till exempel byggtips, ritningar, mallar, tester eller upplevelser.

  1. Aces High föregicks av Tally Ho som var i samma format och som kom ut så länge som det flögs Dogfight. När ACES Sverige bildades startades Aces High 1996. ↩︎
  2. När sökmotorerna har fattat att Aces High finns, vilket kan ta ett tag. ↩︎